Tervetuloa yrittämään Ikaalisiin!

KEHITTÄMISYHTIÖ IKAALISTEN KYLPYLÄKAUPUNKI OY  tarjoaa tukea yrityksen perustamiseen, kehittämiseen ja kasvattamiseen

Yritysluettelo ja palveluhakemisto:

Kehittämisyhtiö ylläpitää Ikaalisten yritysluetteloa ja palveluhakemistoa: https://ikaalinen.yrityshakemistot.fi Jos yritystäsi ei löydy palveluhakemistosta, ilmoitathan siitä sähköpostitse osoitteeseen kylpylakaupunki@ikaalinen.fi Olemassaolevia yritystietoja pääset itse ylläpitämään ilmoittamalla meille yhteyshenkilön sähköpostiosoitteen.

YRITYSTONTTEJA ja TOIMITILOJA:

Etsitkö yrityksellesi toimitilaa tai yritystonttia Ikaalisista? Ikaalisissa on monipuolisesti yritysten eri käyttötarkoituksiin soveltuvia liike-, toimisto-, teollisuus- ja varastotiloja. Olemme koonneet myytävät ja vuokrattavat tilat ja tontit yhteen. Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan tai ilmoittamaan vapaasta toimitilasta tai yritystontista Ikaalisissa:

Toimitilat ja yritystontit Ikaalisissa

Ikaalisten Kaupungin myytävät yritystontit:

Alla olevassa esitteessä esittelemme varattavissa ja myynnissä olevia Ikaalisten kaupungin omistamia rakentamattomia tontteja. Esitteessä myös 3- tien parhaalla näköalapaikalla olevia tontteja. Useissa tapauksissa voimme neuvotella myös ostettavan tontin koosta, tuolloin laadimme tonttijaon kortteleihin tarpeittenne mukaisesti ja lohkomme tonttisi valmiiksi rakennuspaikaksi. Tonteille voi yleensä rakentaa suoraan normaaleilla rakennusluvilla. Sovi etukäteen ajasta, niin esittelemme mielellämme tonttejamme myös maastossa.

YRITYSTONTTIEN ESITE 2020 (pdf)