Sarkki-Kyrösjärvi

Kyrösjärven rantatörmällä upeissa järvimaisemissa on nyt varattavissa vielä 21 uutta tonttia. Sarkki-Kyrösjärvi kaava-alueen ensimmäisen vaiheen kunnallistekniikka on valmistunut ja tonteille pääsee rakentamaan heti. Varattavissa olevat tontit on merkitty maastoon numeroiduin tunnuskilvin, joissa on tontin numero.

Sarkki-Kyrösjärvi tonttiesite (pdf)

Tontit sijoittuvat Vanha Tampereentien varteen, kauniin järvimaiseman ääreen.
Etäisyys mm. uudesta Valkean Ruusun hirsikoulusta on noin kolme kilometriä. Alueelta on turvalliset liikenneyhteydet ja kevyenliikenteen väylä keskustapalveluihin.

ALKUVUODEN 2019 SUPERTARJOUS: Tontteja Sarkki-Kyrösjärvi alueella -50%. Tarjoushintainen tontti tulee varata 31.5.2019 mennessä. Näiden tonttien hinnoittelussa ei huomioida enää lapsialennusta, lukuunottamatta yli 5 lapsisia perheitä. Sarkki-Kyrösjärvi alueella -50 % tarjous koskee Aurinkomoisio kadun varrella sijaitsevia tontteja. Tarjoushinta lasketaan nettisivuilla ja esitteessä näkyvistä normaalihinnoista. Katso kaikki tarjoushintaiset tontit ja lisätiedot tarjouskampanjasta tästä tarjousesitteestä:

Tarjoustonttien esite (pdf)

Sarkki-Kyrösjärvi tonttien hinnat:

Tartu tilaisuuteen! Nyt ennakkomarkkinoinnissa Mammuttikodin ekologinen hirsitalo Ikaalisten upealle Sarkki-Kyrösjärvi asuinalueelle:

NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA MAMMUTTIKOTI. etuovi.com