Sarkinranta

Sarkinrannan kaunis alue sijaitsee Ikaalisten keskustaajaman kaakkoispuolella Sarkkilanjärven rantatörmällä. Etäisyys mm. uudesta Valkean Ruusun hirsikoulusta on vajaa kolme kilometriä. Alueelta on turvalliset liikenneyhteydet ja kevyenliikenteen väylä keskustapalveluihin.

Keskustan tonttiesite pdf.

ALKUVUODEN 2019 SUPERTARJOUS: TONTTEJA SARKINRANNASSA - 30 %. Tarjoushintainen tontti tulee varata 31.5.2019 mennessä. Näiden tonttien hinnoittelussa ei huomioida enää lapsialennusta, lukuunottamatta yli 5 lapsisia perheitä. Sarkinrannan alueella -30 % tarjous koskee Rantapiitta kadun Sarkkilanjärven rannan puolella olevia tontteja. Tarjoushinta lasketaan nettisivuilla ja esitteessä näkyvistä normaalihinnoista. Katso kaikki tarjoushintaiset tontit ja lisätiedot tarjouskampanjasta tästä tarjousesitteestä:

Tarjoustonttien esite (pdf)

Pääasiassa loivasti lounaaseen kohti Sarkkilanjärveä laskeva alue on energiataloudellisesti edullista, sillä pohjoispuolen kylmiltä tuulilta on suojaamassa metsäinen mäki ja eteläpuoli on lämmintä ja aurinkoista rinnettä. Tämä mahdollistaa aurinkoenergian hyödyntämisen. Alueen halki kulkee myös maakaasuputki. Isot tonttikoot mahdollistavat myös maalämmön käyttöönoton.

Joka kotiin on hyvät tietoliikenneyhteydet, sillä alueelle on rakennettu kiinteistökohtainen valokuituverkosto.

Suurehkot tontit soveltuvat hyvin kotipuutarhankin perustamiseen. Laajat peltopuistot antavat alueelle avaran ja maaseutumaisen ilmeen. Sarkkilanjärven rantaan rakennettava uimaranta ja venevalkama mahdollistavat vesistön virkistyskäyttömahdollisuudet. Ranta-asukkaiden rauhan turvaa kielto liikkua järvellä moottorikäyttöisillä vesikulkuneuvoilla.

Sarkinrannan tonttihinnat:

Kaikista Ikaalisten Kaupungin tonteista saa nyt LAPSIALENNUKSEN, joka on 10 % jokaisesta alaikäisestä lapsesta!

Tonttihinnat merkitty sinisellä.

videoita Sarkinrannasta:

2018: