Sarkinranta

Sarkinrannan kaunis alue sijaitsee Ikaalisten keskustaajaman kaakkoispuolella Sarkkilanjärven rantatörmällä. Etäisyys mm. uudesta Valkean Ruusun hirsikoulusta on vajaa kolme kilometriä. Alueelta on turvalliset liikenneyhteydet ja kevyenliikenteen väylä keskustapalveluihin.

Sarkinranta tonttiesite.pdf

Sarkinrannan tonttihinnat:

Kaikista Ikaalisten Kaupungin tonteista saa normaalihinnoista LAPSIALENNUKSEN, joka on 10 % jokaisesta alaikäisestä lapsesta!

Tonttihinnat merkitty sinisellä.

Pääasiassa loivasti lounaaseen kohti Sarkkilanjärveä laskeva alue on energiataloudellisesti edullista, sillä pohjoispuolen kylmiltä tuulilta on suojaamassa metsäinen mäki ja eteläpuoli on lämmintä ja aurinkoista rinnettä. Tämä mahdollistaa aurinkoenergian hyödyntämisen. Alueen halki kulkee myös maakaasuputki. Isot tonttikoot mahdollistavat myös maalämmön käyttöönoton.

Joka kotiin on hyvät tietoliikenneyhteydet, sillä alueelle on rakennettu kiinteistökohtainen valokuituverkosto.

Suurehkot tontit soveltuvat hyvin kotipuutarhankin perustamiseen. Laajat peltopuistot antavat alueelle avaran ja maaseutumaisen ilmeen. Sarkkilanjärven rantaan rakennettava uimaranta ja venevalkama mahdollistavat vesistön virkistyskäyttömahdollisuudet. Ranta-asukkaiden rauhan turvaa kielto liikkua järvellä moottorikäyttöisillä vesikulkuneuvoilla.

videoita Sarkinrannasta:

2018: