Tontit

ALKUVUODEN 2019 SUPERTARJOUS: TONTTEJA JOPA - 50 %. Tarjoushintainen tontti tulee varata 31.5.2019 mennessä. Tarjoustontteja seuraavilla tonttialueilla: Kalmaanranta, Kiviniemi, Sarkki-Kyrösjärvi ja Sarkinranta. Katso lisätiedot kyseisen tonttialueen sivulta.

Myös osassa kaupungin YRITYSTONTEISTA on 50-80 % tarjouksia. Katso lisätiedot YLÄvalikon YRITYSTONTIT JA TOIMITILAT VÄLILEHDELTÄ.

Rantatontti Kyrösjärven rannalta:

Nyt huutokaupattavana upea rantatontti Kyrösjärven rannalta! Katso tiedot ja huuda tontti omaksesi: https://huutokaupat.com/1341301

Kaikista Ikaalisten Kaupungin asuntotonteista saa nyt LAPSIALENNUKSEN, joka on   10 % jokaisesta alaikäisestä lapsesta! Tarjouskampanjassa mukana olevien tonttien sekä huutokauppatontin hinnoittelussa ei huomioida enää lapsialennusta, lukuunottamatta yli 5 lapsisia perheitä. 

Ikaalisten uudet tontit ovat nyt varattavissa!

Sarkki-Kyrösjärvi (23 tonttia) ja Vanhan Kauppalan Rahkolanrinne (3 tonttia jäljellä) sijaitsevat parhailla paikoilla Kyrösjärven rantamaisemissa. Tutustu sivun vasemmasta valikosta tonttialueisiin ja ihastu!

Sarkki-Kyrösjärven maisemaa: